jul

22 aug t/m 26 aug

Anglia Summerschool aan de locatie Staringstraat

Parkeren voor de school

Al een geruime tijd staan er pionnen voor de school om te voorkomen dat auto’s op de stoep parkeren waardoor er gevaarlijke situaties ontstaan voor de kinderen. De laatste tijd zien we dat ouders bij de stoep stoppen om dan uitgebreid afscheid te nemen van hun kinderen waarna de kinderen uitstappen. Hierdoor ontstaan weer gevaarlijke situaties, voor kinderen die oversteken of op de fiets naar school komen.

Zou u uw auto willen parkeren zodat de kinderen veilig uit kunnen stappen.

Ook de oprit van onze buren zijn niet bedoeld als parkeerplaats, het zou fijn zijn als u hier rekening mee wilt houden.

Walking on sunshine

Op zondag 26 juni organiseert de Oudervereniging weer een walking on sunshine. Deze ochtend bent u welkom in het Ledeboerpark Lammerinkswönner (grasveld naast de boerderij). We gaan met elkaar een mooie wandeling maken en na de wandeling is er nog een hapje en een drankje. We vragen u om iets lekkers te maken en dit mee te nemen. De officiële uitnodiging ontvangt u deze week en u kunt zich dan via digiduif opgeven. We hopen op uw komst!

Let’s present

In de laatste schoolweek op woensdagmorgen hielden we altijd een songfestival. Na een aantal jaren dit met veel plezier te hebben gedaan, vonden we het tijd worden voor iets anders. Dit jaar gaat elke groep een optreden met de groep verzorgen. Dit kan een dansje zijn of een liedje naar aanleiding van een IPC unit. U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken. De exacte tijd krijgt u zo snel mogelijk te horen.

Bring & buy op donderdag 14 juli

Donderdag 14 juli is alweer de laatste schooldag van dit jaar.

Zoals u de laatste jaren van ons gewend bent, sluiten we het jaar af met een bring & buy. De kinderen mogen dan spulletjes verkopen op het plein. Dat kunnen oude strips, speelgoed of boekjes zijn, maar je kunt ook denken aan zelfgemaakte cupcakes verkopen of bekertjes ranja of stukken fruit. Bedenk iets creatiefs. De opbrengst is voor jezelf, een zakcentje voor je vakantie.

We starten om 12:00 uur en het is de bedoeling dat de kinderen uit de groepen 1/2 & 3 samen met ouders of opa & oma over de rommelmarkt lopen (ze mogen dus niet alleen). Kinderen vanaf groep 4 mogen zelfstandig iets verkopen kinderen die jonger zijn moeten onder begeleiding spulletjes verkopen.

Om 13:30 eindigt de bring & buy en is het vakantie! Let op dit is dus iets vroeger dan een normale donderdag!

Formatie

Wij zijn op dit moment bezig met de eerste besprekingen over de formatie en groepsindeling voor volgend schooljaar. Zodra wij hier meer informatie over hebben lichten wij u in. Mocht u vragen hebben, dan kunt u terecht bij Anouck Haven.

Anglia Summer School

Ook deze zomer organiseert Anglia Network een summer school in Enschede. In een week tijd krijgen de leerlingen van 7 t/m 18 jaar een “boost” aan hun Engels door middel van een uitgebreid les- en activiteitenprogramma.

Er zijn drie programma’s, waarin deelnemers aan de hand van hun leeftijd worden ingedeeld. Binnen deze programma’s wordt veel samengewerkt en krijgen leerlingen les op hun eigen niveau. Er ligt nog informatie bij de balie!

Schoolreizen 2016

Sommige schoolreizen zijn ondertussen al geweest en we hebben enthousiaste verhalen van de kinderen gehoord. Nog een aantal schoolreizen staan op de planning. Mocht u nog niet hebben betaald wilt u dit dan zo spoedig mogelijk doen?

Gr1-2

Hof van Eckberge

Gr 3-4

De Flierefluiter

Hellendoorn

2 t/m 3 juni

Rijssen de Langenberg

28t/m30

juni

De Broam Buurse

4 t/m 7 april

Mocht u in aanmerking komen voor stichting leergeld, wilt u dit dan even met Anouck Haven overleggen, dan kunnen we dat samen regelen.

U kunt het geld voor het schoolreis overmaken op gironummer

NL07ABNA 045.41.09.717 t.n.v. OBS De Prinseschool – Activiteitenfonds

Wilt u bij de betaling duidelijk de naam, achternaam en groep van uw kind vermelden?