Intern Begeleider Staringstraat

Carla te Sligte

“De Prinseschool is een school waarin ieder zijn steentje bijdraagt in een prettige werksfeer.”

H

allo, ik ben Carla te Sligte. Ik ben getrouwd en mijn man en ik hebben drie kinderen en een hond Doutsje, een Friese Stabij. Sinds 1980 werk ik in het onderwijs waarbij ik veel ervaring heb opgedaan in vooral de groepen 3-4 en 5.

In 2009 ben ik gestart met de opleiding intern begeleider en sinds januari 2012 ben ik in de functie van intern begeleider werkzaam op de Prinseschool.

De Prinseschool is een school waarin ieder zijn steentje bijdraagt in een prettige werksfeer. Door ontwikkelingen binnen het onderwijs scherp te volgen, initiatieven te durven nemen en breed in te zetten ook op de creatieve ontwikkeling van kinderen zorgt de school voor een breed aanbod van onderwijs waarbinnen elk kind zijn of haar eigen talenten leert ontdekken en verder kan verdiepen. Dat maakt de Prinseschool ook een dynamische school waarin niet alleen de kinderen maar ook de mensen die er werken uitgedaagd worden mee te doen in het proces van een leven lang leren. Dat is een van de pijlers waar ik een groot voorstander van ben en waardoor ik enthousiast en betrokken mijn werk doe op deze school.

Na een dag hard werken mag ik graag op de fiets naar huis mijn hoofd vrij maken. Fietsen doe ik graag. In mijn vrije tijd kun je mij verder vaak vinden op het water; in de havens rond het IJsselmeer en/of op een waddeneiland. Tenminste als het mooi weer is, want anders blijf ik ook graag thuis en rommel wat in en om het huis.